Info sider

Her på siden finder du en nem oversigt. Men klik her, og kom hurtigt ud på forsiden så du kan komme i dybden med de enkelte områder med film og billeder.

Tag på en efterskole med dans og store oplevelser

Vil du på en efterskole, hvor dans kan blive en central del af din hverdag? På Odsherreds Efterskole kan vi tilbyde dig et oplevelsesrigt år, hvor du kan prøve kræfter med et væld af forskellige dansestilarter. Samtidig får du mulighed for at komme med på spændende rejser og ekskursioner. Dermed får du det optimale udgangspunkt for at udvikle dit talent for dans, når du tager på efterskole hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

• Hvordan undervisningen er bygget op på danselinjen på vores efterskole

• Dine muligheder for at kombinere et år på efterskole med dans og rejser hos os

Vil du vide mere om vores efterskole, dans samt de mange oplevelser og udfordringer, vi kan tilbyde? Du kan finde meget information her på siden. Derudover er du og dine forældre altid velkomne til at kontakte os på 59 65 31 83 mellem 9 og 14 eller på oe@oepost.dk, hvis I har nogle spørgsmål.

Udvikl dine talenter som danser her på vores efterskole

Uanset om du aldrig har danset før, eller du har udviklet dit dansetalent gennem mange års hård træning, får du masser af udfordringer på dansegulvet hos os. Kombinerer du et år på vores efterskole med dans som linjefag hos os, får du nemlig hele fem lektioner om ugen og to intensive uger med danseundervisning i løbet af året. Derudover får du masser af muligheder for at øve og optræde.

Når du tager et år på efterskole med dans hos os, får du undervisning med kammerater, som er på samme niveau som dig. I undervisningen kommer du til at prøve kræfter med et væld af forskellige stilarter, da vi danser alt fra hiphop, street og jazzballet til standard latin, flamingo og salsa. Derudover arbejder vi med smidighed og kropsbevidsthed.

Få masser af oplevelser på vores efterskole med dans og rejser

For at kombinere dit år på efterskole med dans her hos os, skal du vælge sporet Performing Arts i løbet af den første uge. Brænder du for dans, og har du måske ambitioner om at blive professionel danser, er danselinjen på vores efterskole det perfekte valg for dig. Vi opbygger nemlig forløbet, så du får et maksimalt indblik i, hvad der kræves af en udøvende danser.

I årets to sporuger kommer du desuden på to rejser såvel som en række ekskursioner, hvor du får mulighed for at skabe internationale kontakter i dansebranchen såvel som inspirerende netværk. I løbet af de sidste par år, har eleverne fra dans her på efterskolen således danset flamingo i Sevilla samt street og hiphop i Los Angeles. Derudover har vi danset i de legendariske Pineapple Studios i London.

Bliv optaget på en ambitiøs efterskole med dansen i centrum

Tager du et år på Odsherreds Efterskole med dans som linjefag, får du masser af rejser og udfordringer fagligt såvel som på dansegulvet. Derfor kan vi næsten garantere, at du kommer herfra med oplevelser, du aldrig glemmer såvel som venner, du aldrig mister. Lyder det som noget for dig, skal du som det første komme og besøge os til en rundvisning og optagelsessamtale sammen med dine forældre.

I kan tilmelde jer samtalen ved at følge linket på forsiden. Inden du og dine forældre besøger os, kan I også læse meget mere om Odsherreds Efterskole, dans, vores høje faglighed og meget mere her på hjemmesiden. Vi besvarer naturligvis også gerne spørgsmål. Kontakt os blot på oe@oepost.dk eller 59 65 31 83.

Book samtale

Gode genveje

chicagoInnovation

Før eleverne går ud af grundskolen har de skabt deres første virksomhed. Det er vejen frem for Danmark.

GhanaRejser over hele verden

Fra Afrikas røde jord til Times Square i New York. Fra Jerusalem til Middelhavet for sejl, fra... Se OE worldwide!

fitnessMilitær ledertræning på Kadet

Militær ledertræning efter engelsk forbilled. Lederskab. Udholdenhed. Selvkontrol. Våbenhåndtering. Taktik.

GhanaMest effektive undervisningsmetoder

Se hvordan OE opnår sine markante faglige resultater, gennem konstant udvikling af undervisningsmetoder.

fitnessKom i topform på OE

Idræt har altid fyldt meget på OE, og nu har vi udvidet tilbuddet med fitness, Zumba, Crosfit og meget mere.

HawaipartyCambridge International Examination

Opnå det højst mulige faglige niveau efter international standard i både science og humaniora.

HawaipartyOE Dance

Sammen med OE Music og OE Drama er OE Dance forrest på scenen. I Danmark og i udlandet.

KinaOE Music

OE Music er egne kompositioner. Det er alle genrer. Det er sang og instrument, band og solo. Det er forrygende flot!

KinaTæt samarbejde med eliteskoler i Kina

OE arbejder tæt sammen med eliteskoler i Kina om at udvikle de mest effektive lærerprocesser.